Олимпийските легенди: Продължаваме заедно

Олимпийските легенди: Продължаваме заедно

Уникален спектакъл беляза края на кампанията в 2018 г. – годината в която София бе Европейска столица на спорта. Галата бе организирана от Столична община и София – Европейска столица.

Олимпийски легенди с послание

Олимпийски легенди с послание

Олимпийските ни шампиони Стефка Костадинова, Ваня Гешева, Мария Гроздева, Екатерина Дафовска, Здравка Йорданова, както и Йорданка Благоева, Ина Ананиева се включиха в спектакъла „София - Евростолица на спорта“ с послание.

Стефка Костадинова и куп легенди събра Христо Стоичков

Стефка Костадинова и куп легенди събра Христо Стоичков

Председателят на БОК Стефка Костадинова, както и куп легенди на родния спорт събра презентацията на книгата на Христо Стоичков с автор Владимир Памуков.

Младите български олимпийци с ново признание след успехите в Аржентина

Младите български олимпийци с ново признание след успехите в Аржентина

Младите български олимпийци получиха ново признание за отличното си представяне на игрите в Буенос Айрес. Медалистите и техните треньори бяха наградени днес от спонсора на Българския олимпийски комитет Fibank за големите успехи в Аржентина.

Стефка Костадинова посрещна младите олимпийци

Стефка Костадинова посрещна младите олимпийци

Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова посрещна българските спортисти и треньориq участвали на третите младежки олимпийски игри в Буенос Айрес (Аржентина).

БОК връчи медиините акредитации за ПьонгЧанг

jurnalistiБългарският олимпийски комитет връчи акредитациите на журналистите от българските печатни медии, които ще имат свои представители на Зимните олимпийски игри в ПьонгЧанг.

Генералният секретар на БОК Белчо Горанов пожела лично на всеки един от журналистите успех в отразяването на Игрите, които започват на 9 февруари 2018 г. Връчването на акредитациите се състоя в сградата на БОК.

Ръководителката на Международния отдел на БОК Румяна Динева запозна присъстващите със ситуацията около настаняването на българската делегация в олимпийските села и заедно с г-н Горанов споделиха впечатления от напредъка на домакините по подготовката на събитието. Своите акредитации получиха Георги Банов от в. „24 часа”, Пламен Вълков от „Стандарт”, пресаташето на олимпийската ни делегация в ПьонгЧанг Тодор Шабански и фотографът Костадин Андонов. Журналистите бяха запознати с подробностите около изискванията на МОК и организаторите за работата на медиите по време на Игрите в ПьонгЧанг, както и за възможния достъп до олимпийските села и обекти.

Спонсори

София 1000, ул. "Ангел Кънчев" № 4
тел. (+359 2) 987 5695
факс (+359 2) 987 0379

 

logo off

@ 2014 All Rights Reserved

Created by Web Publishing House JSC