Радослав Янков не успя да преодолее квалификациите

Радослав Янков не успя да преодолее квалификациите

Радослав Янков отпадна още в квалификациите в паралелния гигантски слалом на сноуборда в Пьонгчанг.

Биатлонистките ни завършиха 16-и

Биатлонистките ни завършиха 16-и

Биатлонистките ни завършиха 16-и в щафетата 4 по 6 км на олимпийските игри в Пьонгчанг.

Чучуганов и Цинзов са 12-ти във втория полуфинал на ски бягането

Чучуганов и Цинзов са 12-ти във втория полуфинал на ски бягането

Ски бегачите Йордан Чучуганов и Веселин Цинзов завършиха на 12-о място във втория полуфинал в отборния спринт и не успяха да се класират за финала в дисциплината.

Жекова с дизайнерско златно кюлче от Fibank

Жекова с дизайнерско златно кюлче от Fibank

На стилна церемония Първа инвестиционна банка (Fibank), генерален спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК), награди Александра Жекова, най-добре представилата се българка до момента на зимните олимпийски игри в Пьонгчанг.

Зографски на финал на голяма шанца

Зографски на финал на голяма шанца

Владимир Зографски преодоля квалификациите на голямата шанца на олимпийския турнир по ски скок в Пьонгчанг. Българинът завърши 31-и в пресявките с 94.3 точки след опит от 123.0 метра.

БОК връчи медиините акредитации за ПьонгЧанг

jurnalistiБългарският олимпийски комитет връчи акредитациите на журналистите от българските печатни медии, които ще имат свои представители на Зимните олимпийски игри в ПьонгЧанг.

Генералният секретар на БОК Белчо Горанов пожела лично на всеки един от журналистите успех в отразяването на Игрите, които започват на 9 февруари 2018 г. Връчването на акредитациите се състоя в сградата на БОК.

Ръководителката на Международния отдел на БОК Румяна Динева запозна присъстващите със ситуацията около настаняването на българската делегация в олимпийските села и заедно с г-н Горанов споделиха впечатления от напредъка на домакините по подготовката на събитието. Своите акредитации получиха Георги Банов от в. „24 часа”, Пламен Вълков от „Стандарт”, пресаташето на олимпийската ни делегация в ПьонгЧанг Тодор Шабански и фотографът Костадин Андонов. Журналистите бяха запознати с подробностите около изискванията на МОК и организаторите за работата на медиите по време на Игрите в ПьонгЧанг, както и за възможния достъп до олимпийските села и обекти.

Спонсори

София 1000, ул. "Ангел Кънчев" № 4
тел. (+359 2) 987 5695
факс (+359 2) 987 0379

 

logo off

@ 2014 All Rights Reserved

Created by Web Publishing House JSC