Откриха Алея на Олимпийската ни слава в Св. Влас

Откриха Алея на Олимпийската ни слава в Св. Влас

Целта на инициативата е да се остави спомен за всички спортисти, които са прославили името на България в различните олимпиади по света.

 Стефка Костадинова отличи Ненад Лалович с медал за „Олимпийски заслуги

Стефка Костадинова отличи Ненад Лалович с медал за „Олимпийски заслуги

Стефка Костадинова отличи президента на Международната федерация по борба (UWW) Ненад Лалович с медал за „Олимпийски заслуги“. 

Емоционално посрещане на българските медалисти от олимпийския фестивал в Баку

Емоционално посрещане на българските медалисти от олимпийския фестивал в Баку

Изключително емоционално бяха посрещнати българските спортисти при пристигането си от младежкия олимпийски европейски фестивал в Баку.

Посланик и президент в централата на БОК по повод Лозана 2020

Посланик и президент в централата на БОК по повод Лозана 2020

Председателят на БОК Стефка Костадинова прие Мюриел Берсе Коен, посланик на Швейцария у нас, в олимпийската ни централа.

Злато за България на олимпийския фестивал в Баку

Злато за България на олимпийския фестивал в Баку

Валентин Андреев донесе първа титла на България от Европейския младежки олимпийски фестивал в Баку. Андреев спечели златото в хвърлянето на чук с най-добър резултат в състезанието от 82.72 метра.

Любо Ганев не мърда от суеверие

lubo ganev_sueverenВтори пореден мач Любо Ганев не мърда от избраното от него място във волейболната зала.

Лидерът на тима се е монтирал в един от секторите зад камерите на статистиците и дори не става по време на паузите между геймовете.

„Докато побеждаваме няма да мръдна от тази седалка, тук ще си живея”, твърди великанът.

Без еуфория при волейнационалите

Без еуфория премина връщането на българските волеболни ou-plyci nasila_pozdravihaнационали от залата към олимпийското село след знаменателната победа над поляците. В автобуса внямаше крясъци и изхвърляния, момчетата предимно коментираха мача и се радваха, че са надиграли надменните поляци. Снощи старши трньорът Найден Найденов събра тима на разбор, където ще бъде обсъждана и с видео играта на следващия ни съперник Австралия. Утре отборът има една тренировка и фитнес. Третия ни мач в групата е в четвъртък от 13.30 ч. срещу Австралия. Два дни след това – в събота – излизаме срещу Аржентина. Това ще е единственият ни късен мач в групите, той е с начало 22.00 ч. българско време.


Поляците насила поздравиха нашите

sokolov geroiБесни от загубата си полските волейболни национали не пожелаха в пъървия момент да поздравт българите. Наложи се старши треньоарът им да ги върне на полето за да сторт това. Дори и тогава обаче не всички от разбитата „дружина полска” застанаха до мрежата за поздрав.

Цветан Соколов е волейболен герой

Огромни 10-метрови плакати промотиращи волейбола на олимпийските игри посрещат зрителите в залата. На тях са снимани по един от играчите на даден тим с надпис над него: „волейболен герой”. От българския национален тим това Цветан Соколов, чийто образ радва малчуганите на входа на залата.

Спонсори

София 1000, ул. "Ангел Кънчев" № 4
тел. (+359 2) 987 5695
факс (+359 2) 987 0379

 

logo off

@ 2014 All Rights Reserved

Created by Web Publishing House JSC