Белчо Горанов награди в Рим победителя от фотосалон в София

Белчо Горанов награди в Рим победителя от фотосалон в София

Генералният секретар на Български олимпийски комитет Белчо Горанов връчи специалния приз на БОК на победителя в конкурса на тема „Борба“ от фотосалон „Старт фото София 2020“ Григорий Аванян (Русия).

БОК и Fibank представиха новите карти VISA с олимпийски дизайн

БОК и Fibank представиха новите карти VISA с олимпийски дизайн

Представянето на новата карта VISA на Fibank, генерален спонсор на БОК, се състоя днес в столичния хотел „Арена ди Сердика“. На церемонията присъства заместник председателят на БОК Любомир Ганев.

Стефка Костадинова се срещна с кмета на Банско

Стефка Костадинова се срещна с кмета на Банско

Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова промени седмичния си график, за да направи работно посещение в Община Банско днес. Именитата ни лекоатлетка беше посрещната от кмета Иван Кадеви зам.-кмета Стойчо Баненски.

Рой - англичанинът с българското знаме

Рой - англичанинът с българското знаме

Рой е пенсионер. Нещо като професионален доброволец, въпреки че тази работа не е свързана с никакво заплащане.

Българите приключиха на зимните игри в Лозана

Българите приключиха на зимните игри в Лозана

Александър Огнянов завърши 46-ти в ски бягането на 10 километра, класически стил. Сноубордистите ни Теодора Илиева и Влади Камбуров не попаднаха в достатъчно силни отбори и не прескочиха сериите в толкова атрактивната смесена щафета от международни отбори между ски крос и сноубордкрос.

Сменен е началният час на волейболния мач България - Германия

07-luboПо настояване на телевизиите началният час на волейболния четвърфинален мач между България а Германия е сменен за 23.30 ч. българско време на 8 август, сряда.

Промяната в началния час на четвъртфинала с Германия предизвика и промяна в програмата на българските волейболни национали за днешния ден. Предвидените разпускащи занимания и фитнес бяха заменени с тренировка в зала, която ще бъде в следобедните часове и за която бе поръчан автобус. Сутринта всеки имаше свободно време, повечето от волейболстите ни бяха из стаите си или се разхождаха в международната зона на селото.

В същото време щабът на националите усилено работеше по 07-plachi 1стратегията за предстоящия мач с немците. Най-натоварен днес бе Камило Плачи, разчаващ тактиката и търсещ слабите места на германците. За тази цел той бе разтворил файловете в лаптопа си и сравняваше, анализираше, програмираше... В апартамент номер 25 в българския вход на блока всеки от щаба е ангажиран с нещо – от статистика Иван Контрарио, през помощник треньорите Плачи и Георги Петров, доктора Динко Захариев, физиотерапевта Александър Върбанов и лидера на тима Любо Ганев – всички са на педали в търсене на печеливщата тактика за най-важния мач на българите на Олимпиадата в Лондон.

Любо Ганев: „Аз ги бия на карти, те да си връщат на немците”

Лидерът на волейболния ни отбор Любо Ганев се похвали, че е отнесъл на карти Теди Салпаров и Виктор Йосифов. В играта „ 3-5-8” съм непобедим, твърди 210-сантиметровият гигант.

„Аз ги бия на карти, те да си връщат, но на германците, защото мен няма как да ме надиграят,” заяви Ганев.

07-volley bul_shtab  07-plachi 4 07-plachi 3  07-plachi 1 
 07-luba ganev_obmislya_strategiya 07-lubo   07-luba ganev_obmislya_strategiya 07-contrario 

Спонсори

София 1000, ул. "Ангел Кънчев" № 4
тел. (+359 2) 987 5695
факс (+359 2) 987 0379

 

logo off

@ 2014 All Rights Reserved

Created by Web Publishing House JSC