Девето място за Калин Златков в слалома на младите олимпийци в Сараево

Девето място за Калин Златков в слалома на младите олимпийци в Сараево

Българският скиор алпиец Калин Златков се нареди девети в слалома на продължаващите в Сараево Европейски младежки олимпийски зимен фестивал.

Алпиецът Калин Златков бе знаменосец на делегацията ни, програма на феста в Сараево

Алпиецът Калин Златков бе знаменосец на делегацията ни, програма на феста в Сараево

Алпиецът Калин Златков бе знаменосец на делегацията ни на европейския младежки олимпийски фестивал в Сараево, който ще  продължи до 16 февруари.

16 наши олимпийци заминаха за Европейския младежки фестивал в Сараево

16 наши олимпийци заминаха за Европейския младежки фестивал в Сараево

Шестнайсет наши млади състезатели отпътуваха рано тази сутрин за 14-то издание на Европейския олимпийски зимен фестивал в Сараево и Източно Сараево.

Стотици поздравиха Петър Попангелов за 60-ия му рожден ден на емоционално тържество в Боровец

Стотици поздравиха Петър Попангелов за 60-ия му рожден ден на емоционално тържество в Боровец

Скиор №1 на България Петър Попангелов празнува днес на Боровец 60-ия си рожден ден. Тържествата започнаха със спускане на млади таланти на ските от Самоков,

Белчо Горанов поздрави големия шампион при представянето на каталога „Колекция Боян Радев. Българска живопис

Белчо Горанов поздрави големия шампион при представянето на каталога „Колекция Боян Радев. Българска живопис"

Огромен интерес предизвика представянето на Каталога към изложбата „Колекция Боян Радев. Българска живопис“. Балната зала на Национална галерия „Двореца“, пл. Княз Александър I“ Събра стотици желаещи да присъстват на уникалното събитие.

Председателят на БОК изпрати поздравителен адрес за 70-годишния юбилей на Димитър Златанов

logo-bokПредседателят на БОК Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес до именития наш волейболист Димитър Златанов по случай 70-годишния му юбилей.

"Подобен юбилей със сигурност е повод за житейска равносметка, а при вас тя бележи една изключително успешна и богата кариера - се казва в поздравителния адрес. - Наред с това, използвам повода да ви благодаря за всичко, което сте дали на българския спорт. Бъдете горд с невероятните успехи като част от едно талантливо поколение в българския волейбол: олимпийски вицешампион, световен вицешампион, носител на Купата на европейските клубни шампиони и спечелил трофея на носителите на национални купи, заслужил стотици други престижни награди. За да стигнете и до най-ценното глобално признание като единственият българин приет в Залата на славата на световния волейбол. Така, няколко поколения наши сънародници намираха и намират във вашите спортни изяви поводи за национална гордост и самочувствие.

Благодаря ви за това, което сте постигнали по-късно като треньор и ръководител, и което продължавате да дарявате като опит и пример на стотици хиляди наши сънародници. Желая от сърце да предадете тези ценни качества и натрупани знания на следващите поколения, защото точно те от край време са в основата на прогреса и развитието на човечеството.

Бъдете здрав, все така жизнен, активен и непримирим в дейността си за доброто на българския спорт!"

До Димитър ЗЛАТАНОВ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Уважаеми г-н Златанов,

 

От името на Българския олимпийски комитет и лично от мое име приемете най-сърдечни поздравления във връзка с Вашата кръгла годишнина. Подобен юбилей със сигурност е повод за житейска равносметка, а при Вас тя бележи една изключително успешна и богата кариера.

 

Наред с това, използвам повода да Ви благодаря за всичко, което сте дали на българския спорт. Бъдете горд с невероятните успехи като част от едно талантливо поколение в българския волейбол: олимпийски вицешампион, световен вицешампион, носител на Купата на европейските клубни шампиони и спечелил трофея на носителите на национални купи, заслужил стотици други престижни награди. За да стигнете и до най-ценното глобално признание като единственият българин приет в Залата на славата на световния волейбол. Така, няколко поколения наши сънародници намираха и намират във Вашите спортни изяви поводи за национална гордост и самочувствие.

 

Благодаря Ви за това, което сте постигнали по-късно като треньор и ръководител, и което продължавате да дарявате като опит и пример на стотици хиляди наши сънародници. Желая от сърце да предадете тези ценни качества и натрупани знания на следващите поколения, защото точно те от край време са в основата на прогреса и развитието на човечеството.

 

Бъдете здрав, все така жизнен, активен и непримирим в дейността си за доброто на българския спорт.

 

Желая на Вас и Вашите близки много хубави дни, щастие и късмет.

 

Още веднъж – честит юбилей и за много години!

Спонсори

София 1000, ул. "Ангел Кънчев" № 4
тел. (+359 2) 987 5695
факс (+359 2) 987 0379

 

logo off

@ 2014 All Rights Reserved

Created by Web Publishing House JSC