Над 120 учители взеха участие в националната олимпийска конференция

Над 120 учители взеха участие в националната олимпийска конференция

Националната спортна академия „Васил Левски“ за пореден път бе домакин на най-значимия методически форум по олимпийско възпитание и образование.

 Бончук Андонов събра легенди на българския спорт за 70 г. юбилей

Бончук Андонов събра легенди на българския спорт за 70 г. юбилей

Бончук Андонов, един от доайените на спортната фотография в България, събра легенди на българския спорт за 70-годишния си юбилей, а тържеството бе отбелязано с фотоизложба "Моят стадион, моят Старт" в Музея на спорта.

Олимпийските легенди: Продължаваме заедно

Олимпийските легенди: Продължаваме заедно

Уникален спектакъл беляза края на кампанията в 2018 г. – годината в която София бе Европейска столица на спорта. Галата бе организирана от Столична община и София – Европейска столица.

Олимпийски легенди с послание

Олимпийски легенди с послание

Олимпийските ни шампиони Стефка Костадинова, Ваня Гешева, Мария Гроздева, Екатерина Дафовска, Здравка Йорданова, както и Йорданка Благоева, Ина Ананиева се включиха в спектакъла „София - Евростолица на спорта“ с послание.

Стефка Костадинова и куп легенди събра Христо Стоичков

Стефка Костадинова и куп легенди събра Христо Стоичков

Председателят на БОК Стефка Костадинова, както и куп легенди на родния спорт събра презентацията на книгата на Христо Стоичков с автор Владимир Памуков.

Акредитации за медиите за летните олимпийски игри Токио 2020

tokyo2020 logoСтартира процедурата по определяне на акредитациите за печатните и онлайн медии за Игрите на XXXII Олимпиада Токио 2020.

Редакции, които биха изявили желание и възможност да пратят свои пратеници на Игрите могат да подадат заявка за акредитация в писмен вид в Българския олимпийски комитет не по-късно от 15 януари 2019 г., на следния адрес:
София 1000
ул. Ангел Кънчев 4
или на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Медийният съвет на БОК ще разпредели квотите определени от МОК.

На 24 януари 2019 г. в официалната страница на МОК ще започне и процедурата за акредитации на електронните медии без права за олимпийските игри в Токио 2020.

За желаещите да подадат заявка в официалния сайт на МОК ще бъде отворен специален линк www.olympic.org/accred2020 с формуляри и подробна информация за т. нар. “ non-rights holding broadcasting media ”. МОК ще отговаря за разпределение на тези акредитации, в сътрудничество с НОК.

Крайният срок за изпращане на тези заявки е 15 март 2019 г.

Спонсори

София 1000, ул. "Ангел Кънчев" № 4
тел. (+359 2) 987 5695
факс (+359 2) 987 0379

 

logo off

@ 2014 All Rights Reserved

Created by Web Publishing House JSC