С бляскава церемония бяха закрити евроигрите в Минск

С бляскава церемония бяха закрити евроигрите в Минск

С бляскава церемония бяха закрити вторите европейски игри в Минск. Станимира Петрова, която спечели титлата в бокса, бе знаменосец на делегацията ни.

Снимки от триумфа на Ивет Горанова

Снимки от триумфа на Ивет Горанова

Снимки от триумфа на Ивет Горанова, която донесе трета титла за България от европейските игри в Минск.

Ивет Горанова носи трето злато за България от Минск

Ивет Горанова носи трето злато за България от Минск

Ивет Горанова донесе трето злато за България от европейските игри в Минск.

Даниел Асенов: Среброто не ме задоволява

Даниел Асенов: Среброто не ме задоволява

"Европейското сребро не ме задоволява, ще се върна още по-силен на ринга", заяви веднага след награждаването европейският вицешампион и носител на сребърен медал от Европейските игри в Минск Даниел Асенов.

Станимира Петрова донесе втора титла от Минск

Станимира Петрова донесе втора титла от Минск

Станимира Петрова донесе втора титла за България от европейските игри в Минск.

Председателят на БОК изпрати съболезнователно писмо до близките на Динко Дерменджиев

logo-bokПредседателят на БОК Стефка Костадинова изказа съболезнования във връзка с кончината на една от най-значимите личности в историята на българския футбол – Динко Дерменджиев.

"Чико остава завинаги в сърцата ни не само със своите футболни умения, безспорна класа и талант, той бе истински творец на терена, състезател, който "гореше" в спорта - се казва в съболезнователното писмо до близките на именития футболист. - За него важна бе победата, но още по-важна бе мисията да дари феновете с радост и незабравими мигове на стадиона. С изявите и играта си като участник на три поредни световни футболни финали той бе част от поколението, доставило на българите много поводи за гордост и национално самочувствие.

Наред с това, Динко Дерменджиев ще остане в паметта ни като много приветлив, почтен и всеотдаен човек. През годините той се превърна в пример, в модел за подражание сред младите, пример за следващите поколения. С кончината му българският футбол губи една от най-великите си личности – състезател, треньор и ръководител, човек отдаден изцяло на спорта и на развитието на футбола у нас.

В този труден момент изразяваме съчувствие към всички роднини, близки и приятели на Динко Дерменджиев. Поклон пред светлата му памет!"

Спонсори

София 1000, ул. "Ангел Кънчев" № 4
тел. (+359 2) 987 5695
факс (+359 2) 987 0379

 

logo off

@ 2014 All Rights Reserved

Created by Web Publishing House JSC