Вицепрезидент на БОК връчи лавровия венец за шампионката на Софийския маратон

Вицепрезидент на БОК връчи лавровия венец за шампионката на Софийския маратон

Вицепрезидентът на БОК Любомир Ганев бе сред официалните лица дали старт на Wizz Air София маратон и след това връчи лавровия венец на шампионката.

Книга събра почти всички олимпийски шампиони и медалисти на България

Книга събра почти всички олимпийски шампиони и медалисти на България

За първи път в историята книга събра на церемония живите олимпийски медалисти на България. Над 150 олимпийски шампиони и призьори присъстваха днес на представянето на книгата "България на Олимп".Луксозното 400-странично издание бе промотирано със стилно тържество в софийския хотел „Маринела“ и събра 30 от олимпийските шампиони на България и още над 150 сребърни и бронзови медалисти.

Белчо Горанов приветства участниците в

Белчо Горанов приветства участниците в "София ърбан зона 2020“

Белчо Горанов бе сред официалните гости, които дадоха старт на Европейската седмица на спорта. Кратката церемония се състоя в последния ден от организираната от „София – европейска столица на спорта и Столична община „Ърбан зона 2020“ в Княжеската градина до Орлов мост.

Книга събира под знамената олимпийските герои на България

Книга събира под знамената олимпийските герои на България

  За първи път в историята книга събира на церемония живите олимпийски медалисти на България. Луксозното 400-странично издание „България на Олимп“ ще се промотира със стилно тържество в софийския хотел „Маринела“ на 29 септември от 12 часа.

Един велик боксов шампион на 60

Един велик боксов шампион на 60

Един от най-великите шампиони в историята на аматьорския бокс навършва днес 60 години.

Стефан Цветков

stefan tzvetkovШампион на България по тенис, капитан на националния отбор за купа "Дейвис". В продължение на 4 г. под негово ръководство тимът ни печели сребърни и бронзови медали от европейски отборни първенства.

Позиция в БОК: заместник председател. От 2005-а е член на Изпълнителното бюро на БОК.

Роден на: 20 април 1970 г. в София

Образование: висше - завършил университета в Минесота (САЩ)

Езици: английски

stefantzvetkovОпит в администрацията: президент на Българската федерация по тенис от 2008 г. Преди това член на УС на БФ Тенис (1997-2000 г.), а след 2004-а става вицепрезидент на БФ Тенис.

Член на комисията по професионален тенис към Европейската централа в продължение на 4 г., а от 2008-а е член на Борда на директорите и председател на комисията по професионален тенис към Евроцентралата.

Спонсори

София 1000, ул. "Ангел Кънчев" № 4
тел. (+359 2) 987 5695
факс (+359 2) 987 0379

 

logo off

@ 2014 All Rights Reserved

Created by Web Publishing House JSC