МОК: Игрите в Токио ще бъдат от 23 юли до 8 август

МОК: Игрите в Токио ще бъдат от 23 юли до 8 август

Олипийските игри Токио 2020 ще бъдат от 23 юли до 8 август 2021 година, обяви шефът на организационния комитет Йоширо Мори след договорка с президента на МОК Томас Бах.

МОК отложи олимпиадата за 2021 г.

МОК отложи олимпиадата за 2021 г.

Президентът на МОК Томас Бах и министър-председателят на Япония Шиндзо Абе проведоха телефонен разговор тази сутрин за да обсъдят постоянно променящата се среда по отношение на COVID-19 и Олимпийските игри Токио 2020.

Запалиха олимпийския огън за игрите Токио 2020

Запалиха олимпийския огън за игрите Токио 2020

За първи път в историята жена започна щафетата с олимпийския огън. След като пламъкът за игрите Токио 2020 бе запален в Древна Олимпия в Гърция, факелът отиде в ръцете на Анна Коракаки, златна медалистка от Рио 2016.

Чамкория и Паничище с най-много титли в първия ден на фестав Осогово

Чамкория и Паничище с най-много титли в първия ден на фестав Осогово

Скиорите на Чамкория и Паничище доминираха в първия ден на Олимпийския зимен младежки фестивал на БОК в Осогово.

Белчо Горанов награди в Рим победителя от фотосалон в София

Белчо Горанов награди в Рим победителя от фотосалон в София

Генералният секретар на Български олимпийски комитет Белчо Горанов връчи специалния приз на БОК на победителя в конкурса на тема „Борба“ от фотосалон „Старт фото София 2020“ Григорий Аванян (Русия).

Разкриха къде се коват победите ни в Лондон

03-lubo pokasva_udalzhenoto_si__legloРъководството на националния отбор по волебол разкри къде се обмисля тактиката за победите, които нашите записват една след друга на Игрите в Лондон.

Стаята, която виждате на снимката, е щабът на тима и точно тук всяка вечер старши треньорът Найден Найденов, помощникът му Камило Плачи и лидерът на отбора Любо Ганев мъдрят каква да бъде стратегията за следващия мач.

Това е холът на апартамент 25, в който са настанение шефовете и 03-lubo obmislya_zadachi_kato_liderнаставниците. Специално за българските медии Любо Ганев показа и прословутите удължители на леглата, защото при ръст от над 2 метра без тях краката ти просто увисват във въздуха. По тази причина домакините са снабдили с подобна екстра всички дългучи от националния ни отбор. Ганев показа и как отмаря в неговата „бърлога” преди да поведе момчетата към следващата битка.

03-tuk se_obsazhda_strategiyata_na_bg_pobedite 03-lubo pokasva_udalzhenoto_si__leglo   03-lubo obmislya_zadachi_kato_lider 03-eto kak_210-sm_body_na_lubo_ganev_se_pobira_na_udalzhenoto_veche_leglo_ 

Спонсори

София 1000, ул. "Ангел Кънчев" № 4
тел. (+359 2) 987 5695
факс (+359 2) 987 0379

 

logo off

@ 2014 All Rights Reserved

Created by Web Publishing House JSC