МОК предлага много начини да гледате на живо игрите в Нанджин

NANJING 2014 PPTМеждународният олимпийски комитет е осигурил много начини за следене на стартовете от вторите младежки олимпийски игри, които започват днес в Нанджин.

Разбира се, най-много внимание и средства са вложени в телевизионното покритие, което да осигури директното следене на състезанията.

Освен тв правата – които за територията на България са притежание на БНТ – се предлагат и алтернативни начини за следене(дори в реално време) на олимпиадата чрез модерните средства за комуникации. БНТ е една от 160-те държави, излъчващи игрите и е програмирала своите предавания от Нанджин в най-новия си и модерен канал БНТ HD. Точните часове на предаванията са публикувани в интернет страницата на националната телевизия. Директните излъчвания започват днес в 15.00 ч. българско време с церемонията по откриването на младежката олимпиада.

Освен това МОК предлага своя дигитална платформа в youtube, както и специалните Android и iOS приложения за мобилни устройства, използващи безжичен интернет. Тъй че, не пропускайте нито минута от стартовете на младите спортни таланти в Нанджин.

Подробна информация за начините да следите на живо младежката олимпиада можете да получите на следния линк: http://nanjing.ovp.olympic.tv/