• Международен олимпийски комитет
  • Европейски олимпийски комитети
  • Париж 2024
  • Гангоун 2024
  • BG Team
БОК
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Легендарни шампиони и млади спортни таланти на представянето на олимпийските карти на FiBank и VISA  

Легендарни шампиони и млади спортни таланти на представянето на олимпийските карти на FiBank и VISA  

Легендарни български шампиони и млади наши таланти в спорта се събраха в Национален археологически музей в столицата за представянето на новите карти VISA с олимпийски дизайн. Визията бе официално презентирана в присъствието на олимпийската шампионка от Мелбърн 1976 и в момента член на Изпълкома на БОК Здравка Йорданова, участничката на олимпийски игри и в момента вицепрезидент на БФХГ Невяна Владинова, бъдещите звезди на леката атлетика Пламена Миткова, Лъчезар Вълчев и др.

 

Новите карти са вдъхновени от предстоящите Олимпийски игри в Париж, които предстоят това лято от 26 юли до 11 август. Fibank в партньорство с Visa представи дебитната карта със символа на Париж – Айфеловата кула, а кредитната златна карта изобразява Триумфалната арка. Представянето на картите беше в Археологическия музей в София, мястото не е избрано случайно, тъй като е „свързано с историята“.

 

Красимира Райчева, мениджър на Visa за България, заяви, че през последните години се обръща внимание на грижата за околната среда и затова се фокусират върху дигитализацията. „Visa и Първа инвестиционна банка се позиционираха като лидер в иновациите на българския пазар. Ние винаги сме държали да представяме най-новото и интересното,“ каза още тя.

 

Партньорството на Fibank и Visa датира отпреди няколко години, а преди четири години бяха представени и първите олимпийски карти, вдъхновени от Олимпиадата в Япония. Тогава картите бяха с дизайн, подчинен на японската култура и история.

 

„Първа инвестициционна банка, като традиционен и иновативен лидер в дигиталното банкиране, има за своя цел да представя най-съвременните продукти в банковите услуги на българските потребители“, това заяви главният изпълнителен директор на Fibank Никола Бакалов. Той уточни, че представянето на картите става възможно, благодарение на дългогодишното партньорство с Visa и с Български олимпийски комитет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Топ партньори

БОК партньори