• Международен олимпийски комитет
  • Европейски олимпийски комитети
  • Париж 2024
  • Гангоун 2024
  • BG Team
БОК
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Стефка Костадинова поздрави щангистите за успехите на Евро 2023

Стефка Костадинова поздрави щангистите за успехите на Евро 2023

Председателят на БОК Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес до Българската федерация по вдигане на тежести след успешното представяне на отбора ни на Евро 2023.

„От името на Българския олимпийски комитет и лично от мое име приемете най-сърдечни поздравления за успешното представяне на европейското първенство по вдигане на тежести в Ереван – се казва в писмото. – Използвам случая да благодаря на всички, които в последните няколко години записаха огромен прогрес в един най-българските спортове.
Цялата ни спортна общественост е силно впечатлена отпостиженията на младите ни състезатели, от удивителните рекорди и авторитетни класирания, които възвръщат старата слава на родните щанги, създали и развили през десетилетията една от най-
класните школи на планетата.

За всичко това огромна благодарност заслужават състезатели, треньори, специалисти от щабове и деятели. Специални поздравления за двамата ни европейски шампиони Ангел Русев и Карлос Насар, титлите им зарадваха милиони сънародници и впечатлиха световните анализатори. Знаем, колко много усилия и лишения изисква поддържането на подобно ниво за постигане на отлични резултати и рекорди в щангите.

Вярвам, че по същия начин ще доставите на българите поводи за гордост и по време на олимпийските игри в Париж следващата година.
Желая много здраве, сила и нови победи!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Топ партньори

БОК партньори