• Международен олимпийски комитет
  • Европейски олимпийски комитети
  • Париж 2024
  • Гангоун 2024
  • BG Team
БОК
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Стефка Костадинова с ново престижно отличие

Стефка Костадинова с ново престижно отличие

„Жената с голямо като рекорда й сърце и една от най-красивите ни корици,“ заявиха организаторите на Церемонията от списание EVA

Стефка Костадинова е с ново авторитетно отличие. На елегантна церемония председателят на Българския олимпийски комитет и настояща световна рекордьорка в скока на височина получи най-високия приз GOLDEN APPLE в категорията „Златен стандарт“ на списание EVA за „ненадминатия си талант в спорта“. Статуетката й бе връчена от телевизионния журналист и водещ на предаването „120 минути“ Светослав Иванов.

„За мен е много важно, че именно тази година получавам наградата, защото 2024-та е олимпийска година. Искрено се надявам, спортистите ни да донесат много медали и щастливи емоции на българите. Благодарна съм, че самата аз съм успяла да зарадвам и да докосна толкова много хора със своите успехи, да бъда тяхно вдъхновение“, сподели от сцената Стефка Костадинова.

За първи път списание EVA връчи своите награди Golden Apple. С много гости, партньори и приятели бяха отличени тринайсет прекрасни, успешни и вдъхновяващи дами, които получиха златните статуетки в тринайсет категории. След като списанието стана миналата година на 25, бе решено, че вече е извървян достатъчно дълъг път, разказани са много вълнуващи истории на много стойностни жени и е време да се изрази уважение и възхищение към тяхната сила да озаряват живота ни, да променят и да правят по-смислени, по-красиви и по-добри и нас, и света ни.

Водещи на събитието бяха Илиян Любомиров и главната редакторка на списание EVA Теодора Николова, определила Стефка Костадинова като “жената с голямо като рекорда й сърце и една от най-красивите ни корици!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Топ партньори

БОК партньори